Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ideboks.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5621
Appdesign og idéudvikling | Ideboks.dk

Med udgangspunkt i Nikolajs erfaringer indenfor app-design vil vi se på muligheder og faldgruber indenfor app-verdenen. Men vi skal også arbejde med innovativ tænkning og udvikle vores egne idéer til apps.
Workshoppen er bygget op omkring et oplæg om Nikolajs egne erfaringer med app-design efter at have udviklet og udgivet apps i 6 år, heraf to med stor succes i Danmark. Oplægget vil afsluttes med gode råd og muligheder hvis man selv vil i gang med app-design.
Herefter flytter fokus til innovativ idéudvikling og et foredrag om “Design Thinking”- hvordan vi tænker og hvordan vi med designerens værktøjer kan skabe innovativ idéudvikling. Herefter introduceres deltagerne for “Idéboksen” som er ca. 300 kort til innovativ idéudvikling. Dette sammenkædes i en efterfølgende proces, hvor deltagerne selv skal prøve kræfter med designerens værktøjer og udvikle idéer til fremtidens “Wordfeud”, “Snapchat” eller “Angry Birds”.