Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ideboks.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5621
Idehockey | Ideboks.dk

Idehockey (2-3 timer)

Hvad er påkrævet for at skabe den perfekte idégenereringsproces? Fokus, entuasiasme, gruppeånd, tryghed og rammer der understøtter mange og innovative idéer. Det kan de fleste nok blive enige om. Men hvad hvis man har en gruppe som har svært ved at skabe disse rammer omkring processen? Mange eksperter fremhæver energizers som en vej til opnå entuasiasme, gruppeånd og tryghed i gruppen. Men min erfaring er, at det også kan gøre det modsatte, for har man en gruppe som har et lidt usikkert fællesskab, er det sjældent sjovt at spille luftguitar eller kaste med imaginære blæksprutter.

Derfor har jeg opfundet idéhockey med et overvældende resultat. Processen kan selvfølgeligt ændres med andre sportsgrene – det er ikke sportsgrenen der er vigtig, men i tidligere workshops fik 20 mennesker genereret omkring 500 idéskitser på 5 kvarter!

Konceptet er relativt enkelt:

Udgangspunktet er et men vi ønsker en bred brainstorm på.
Deltagerne deles op i gruppe af 2-4 personer.
De skal nu skiftesvis spille hockey og få idéer.
Undervejs kan de tjene point ved at score, råbe holdnavn og få idéer.
Løbende får deltagerne benspænd der flytter fokus indenfor brainstormen.
Til slut står vi tilbage med flere hundrede idéer og potentielt en række innovative og vilde idéer lige til at bruge.