Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ideboks.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5621
Ideboksen | Ideboks.dk

IDEBOKSEN

Ideboksen er en boks med ca. 300 kort som kan bruges ved innovation og idégenerering.
Boksen er lavet, så det er let at trække et kort til den aktuelle situation.
Boksen kan bruges i enhver idé proces, både i indledningen, når holdånden skal dannes, i starten af en brainstorm hvor reglerne skal defineres og processen skal skydes i gang.Men ikke mindst når brainstormen går trægt, når holdet trænger til ny inspiration eller bare skal tænke i helt nye baner.

Boksen er delt op i 6 farver:

  • Blå: Regler for brainstorm, ide og designprocesser, teamleder mm.
  • Rød: Energizers – lege og øvelser som kan hjælpe til at skabe en afslappet stemning med plads til at dumme sig og sige absurde ting.
  • Grøn: Idéer til brainstorm og idégenerering. Der er omkring 40 forskellige værktøjer til at fremprovokere skøre ideer eller bare sætte gang i processen, når den er ved at gå i stå.
  • Lilla: Er til researchfasen. Ca. 30 kort med inspiration til, hvordan man kan planlægge og udføre sin research.
  • Orange: “Tegn og gæt” kort med tilfældige ord der kan sætte gang i processen. Kan også bruges i en række af de grønne og røde kort.
  • Gul: Holdlederkortene med stemningsskabende ord. Ordet skaber associationer.

 

Ideboks i metal 6 x 6 x 12 cm indeholdende 300 kort og instruktionsvejledning.

Bestil din Idéboks her

Prisen for en Idéboks er 500 kr inkl. fragt. Du bestiller ved at skrive en besked i nedenstående felt. Herefter kan du betale pr. bankoverførsel eller med Mobilepay på 41411505

Bestilling af ideboks

14 + 2 =